MFEFO ismertetője - Környei Tibor honlapja

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

MFEFO
Magyar Fordítók Elektronikus Fóruma (MFEFO)

  

Az Internet megteremtette a lehetőségét annak, hogy a   számítógép segítségével az   emberek rendkívül olcsón napi kapcsolatot tartsanak egymással,   függetlenül attól, hogy a világ mely táján   élnek.

A fordítók - akik ma már szinte mind számítógéppel   dolgoznak, és hivatásuk lényege a nemzetközi kapcsolattartás    - elsőként ismerték fel az Internetben rejlő lehetőségeket. Először létrehozták az angol nyelvű Lantra-L levelezőlistát, majd létrejöttek a külön országos listák.

Az 1995 októberétől üzemelő Magyar Fordítók   Elektronikus Fórumának legfontosabb célja, hogy napi szakmai kapcsolattartási   lehetőséget nyújtson tagjainak: fordítóknak,   fordítóirodáknak, nyelvészeknek, szoftverfejlesztőknek    - mindenkinek, akit valamilyen okból érdekel a fordítás. Szakmai kérdéseinkre (pl. terminológia) gyorsan választ kaphatunk. Informálódhatunk a fordítók világáról, ismeretségeket köthetünk, akár munkát is elcsíphetünk. Ugyanakkor tudni kell: a fórum reklámozásra nem használható! Kivételt képeznek a fordítással összefüggő termékek. Kétség esetén érdemes megkérdezni a moderátort. Különösebb szabályok és kötöttségek   nélkül adhatunk tájékoztatást, tájékozódhatunk   magunk is, segíthetünk egymásnak és tanulhatunk egymástól.

A listára jelentkezni az     mfefo-subscribe@yahoogroups.com címre írott üres levéllel   lehet. Érdemes kitölteni az adatlapot   is.

 Kijelentkezni az  mfefo-unsubscribe@yahoogroups.com   címre írott üres levéllel lehet.

A MFEFO lista útmutatója részletesebben   itt olvasható.

A MFEFO kezelése   
Levelek szüneteltetése
–    üres levelet kell küldeni az alábbi címre

Digest mód kérése
– üres levelet kell   küldeni az alábbi címre

Normál mód visszaállítása
– üres   levelet kell küldeni az alábbi címre

A listára szánt levél címe

Taglista  

Taglista nem készül. A leadott adatlapokat    egy    dokumentumba összegyűjtve a moderátor bárkinek megküldi, ha e-mailben kérik. A lista ennél valamivel szűkebb on-line változata  megtekinthető, ha ide kattint. Mindenki maga döntötte el az adatlap leadásakor, hogy melyik változatban kíván szerepelni. Kérését később természetesen bármikor módosíthatja.


A levelezéssel kapcsolatos kérdésekre (is) készséggel   válaszol a lista moderátora.

Utoljára frissítve: 2018. február 20.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz